Wad Causing this HW malfunction??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by porchemasi, May 15, 2008.

  1. porchemasi
    OP

    porchemasi GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jun 20, 2007
    Canada
    CANADA
    Ive had my Wii since day 1, then the Wiikey as soon as it was released (wii was fine for well over a year now)

    Since last week/ when I started to use/install WADs my Wii has been UNABLE to go into standby (YELLOW DOT)

    I use to be able to press the power button for 1/2 second (1 click) and it would turn yellow and allow my USB charger to charge my controllers ....

    NOW (as of last week) when i click the Power button it goes to RED and totally shuts off ...... HELP

    i have done a full system format and still nothing!

    plz everyone check if your wii has this prob. Took awhile for me to notice!
     
  2. Boshinator

    Boshinator Member

    Newcomer
    1
    Jul 12, 2007
    Canada
    Go to settings, and turn Standby on.
     
  3. Scribble

    Scribble Newbie

    Newcomer
    2
    Aug 16, 2006
    United States
    Turn on WiiConnect24
     
  4. porchemasi
    OP

    porchemasi GBAtemp Regular

    Member
    3
    Jun 20, 2007
    Canada
    CANADA
    hmm well its almost midnight, ill try those 2 things tomorw nigth and keep u guys posted

    thxs for ur replies
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice