viewing dpg audio problem

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by biggriffon, Oct 11, 2006.

Oct 11, 2006

viewing dpg audio problem by biggriffon at 3:58 PM (1,377 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. biggriffon
    OP

    Newcomer biggriffon Newbie

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    4
    Location:
    Charleroi
    Country:
    Belgium
    I want to use BatchDPG to convert some AMV video.
    But when I read them with media-extend or moonshell the sound is completely jerked.

    I have tested the files produced by batchdpg with dpgdec from the dpgtools and the file .mp2 is readed correctly by my computer.

    So what can be the cause of my problem?

    I use G6lite with firmare 4.6A, and the version of Media-Extend (for loader V4.4 or above) and MoonShell 1.3c for G6 (29-6-2006) present on the site:
    http://www.handheldsources.com/Download.html

    I use BatchDPG v1.0 with the following options:

    Video:
    FPS: auto
    Profile: Med
    Width: 256
    Height: 192
    Birtrate: 256
    Max birtrate: 384

    Audio:
    Birtrate: 128
    Samplerate: 32000 (or 48000)
    Mono: ON
    Normalize: OFF

    Have someone a clue for me?

    Sorry for my bad english but I speak french
     
  2. ugly_rose

    Member ugly_rose GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    521
    Country:
    Sweden
    Hello Mr. Belgian, have you installed AviSynth 2.56 or above and Microsoft NET Framework Version 1.1 or above?
     
  3. biggriffon
    OP

    Newcomer biggriffon Newbie

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    4
    Location:
    Charleroi
    Country:
    Belgium
    Yes, I have installed them.
    For .net, I have installed version 1.1 after what I had to install version 2.0 for another program.
    I can use batchDPG with no error. It's just the sound of the video who is fine on my computer (tested with dpgdec.exe from dpgtools 1.1) but not in my DSlite.
     
  4. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,743
    Country:
    United Kingdom
    Have a go at playing around with the options of global.ini as detailed here:
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=35547 this seems to be your issue.

    If it is OK to do so could you direct me to the video so I can try conversion myself.
     
  5. jelbo

    Member jelbo Ōkami!

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    807
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    It's a shame that global.ini doesn't work on a G6 Lite. At least not with the built-in MediaPlay Extend, which is just a hacked together MoonShell.
     

Share This Page