Video Error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by uncjeffs, Sep 11, 2009.

Sep 11, 2009

Video Error by uncjeffs at 1:05 AM (753 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. uncjeffs
    OP

    Newcomer uncjeffs Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I have a weird error, I can get some of my PAL to load fine, others load but then go to black screen with FULL audio including the HOME button fully functional. Any ideas?
     
  2. Lexip;

    Member Lexip; GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    Which method are you using to play the games? People aren't physic.
     
  3. Crass

    Member Crass Rock me Dr. Zaius

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    983
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    I am psychic.
     
  4. uncjeffs
    OP

    Newcomer uncjeffs Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Sorry,

    I'm using Neogamma R7 with CIOS v. 14 installed and working fine. Other PAL/NTSC titles work fine, so I'm wondering if it the problem is...

    1) A file issue (either incomplete, corrupted, or just plain spoofed/scrubbed incorrectly)

    2) A burning issues (I typically use Verbatim DVD (-) media at 2x using IMGBurn.

    It's plain weird, as I said, because I get the feeling the burn is correct since all the audio and the game functionality APPEARS to be working but no video plays (and no initial Wii Remote screen either!)

    Thanks for the assist

    (Crass, what are the winning lottery numbers tomorrow, I'll split it 60-40)
     
  5. uncjeffs
    OP

    Newcomer uncjeffs Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
  6. Hezkore

    Member Hezkore GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    132
    Country:
    Sweden
    What happens if you force Pal50 or 60?
     
  7. uncjeffs
    OP

    Newcomer uncjeffs Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Same thing happens, AUDIO, no video. Tried adding VIDTV Patch etc etc nothing seems to work. When I go to NTSC I get green screen of death.
     
  8. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    Component cable??
     
  9. uncjeffs
    OP

    Newcomer uncjeffs Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Yes I'm using component cable, but why would this be an issue with only a few titles (and consistently those titles). ALL my other legit and burned copies work fine
     
  10. jazvdb

    Member jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    835
    Location:
    In front of computer...
    Country:
    United States
    this is usually caused by other region games...

    try playing with the force option
    (btw not all games from different regions can be played on your wii)
     
  11. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    I am very physic.
     

Share This Page