Vhost in mIRC

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by jumpman17, Oct 25, 2008.

Oct 25, 2008

Vhost in mIRC by jumpman17 at 4:39 AM (2,146 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. jumpman17
    OP

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    How do I setup a vhost in mIRC?
     
  2. Banger

    Member Banger Me > | | < You ..Wanna Line dance?

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    1,783
    Country:
    United States
    a vHost would be setup by the server SysOP's.

    You can tunnel through a shell account or a bnc to change your host "mask".
     
  3. jumpman17
    OP

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    And how would I do that? I don't know my way around IRC settings. Basically, right now my host id shows my name and school. I want to mask that.
     
  4. Sephi

    Member Sephi fool

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    1,850
    Location:
    Rhode Island
    Country:
    United States
  5. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    PM me either on the forums or on IRC with what you want and I'll add it
     
  6. Little

    Member Little I r Little

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    1,227
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Everyone knows the only way to get a Vhost is to win at IRC Uno.
     

Share This Page