vbagx problem or the roms???

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by xGRUMPYx, Jan 4, 2011.

  1. xGRUMPYx
    OP

    xGRUMPYx Advanced Member

    Newcomer
    71
    0
    Jan 4, 2011
    United States
    Huntington Park, CALIFORNIA
    well i have a problem, i have 43 roms on my vbagx, when ever i open the emulator it only shows 34 of them, but when i go to wiixplorer it shows all of them, what seems to be the problem?
     
  2. xGRUMPYx
    OP

    xGRUMPYx Advanced Member

    Newcomer
    71
    0
    Jan 4, 2011
    United States
    Huntington Park, CALIFORNIA
    by the way i did format the sd card but no luck
     
  3. Jacobeian

    Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,884
    122
    May 15, 2008
    Cuba
    Check the extension of the ROM, I think those emulators only list supported files.
     
  4. xGRUMPYx
    OP

    xGRUMPYx Advanced Member

    Newcomer
    71
    0
    Jan 4, 2011
    United States
    Huntington Park, CALIFORNIA
    well the other ones are the same sides as the other ones. should i rename the missing ROMS to make the ROM names shorter? the missing ones have .gbaa at the end..
     
  5. Jacobeian

    Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,884
    122
    May 15, 2008
    Cuba
    what do you mean by "same sides" ? i don't understand.

    probably a mispelling but .gbaa is not a valid ROM extension [​IMG]

    put the name of your "missing" files here
     
  6. xGRUMPYx
    OP

    xGRUMPYx Advanced Member

    Newcomer
    71
    0
    Jan 4, 2011
    United States
    Huntington Park, CALIFORNIA
    lol sorry what i meant to say was the missing roms have (u) (!).gbaa at the end.
     
  7. Clarky

    Clarky Don't you know who I think I am?

    Member
    1,960
    676
    Oct 4, 2007
    United States
    yeh very simple, just knock one "a" off the end and it should be found by the emu