VBA Wii updated by emu_kidd

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Shinster, May 28, 2008.

May 28, 2008

VBA Wii updated by emu_kidd by Shinster at 9:08 PM (15,752 Views / 0 Likes) 104 replies

  1. Shinster
    OP

    Member Shinster GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    224
    Country:
    Philippines


  2. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    nice....probally one of the few pieces of homebrew im intrested in!
     
  3. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Finally! [​IMG] But I don't know if it works, 'cause my wii was sent to modding. [​IMG] (Again). Anyway [​IMG]
     
  4. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    that's totally awesome. does it also support the old classic gameboy and color?
     
  5. deba94

    Member deba94 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    317
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    This is great! Thanks for the info.

    For all you rapidshare haters...

    External download link for your homebrew channel pack: (Mediafire)
    Here
     
  6. dread123

    Member dread123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    130
    Location:
    manchester uk
    Country:
    United Kingdom
    apparently according to what was said in wiidev earlier..he will not be supporting any further releases, this will be the last?
    so will be up to others to develop and finetune in future..not sure if source has been released for this version yet?
     
  7. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    thanks. that rapidshare captcha sucks.
     
  8. killplaystation

    Member killplaystation GBAtemp Fan

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    467
    Country:
    United States
  9. Shinster
    OP

    Member Shinster GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    224
    Country:
    Philippines
    I tried it and it works. Only thing missing is a nice GUI and basic polish. Games run really fast (I think it's faster than the normal speed) and wiimote sync process is flawless.

    Yes it does.
     
  10. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Awesome, I might just go and give it a go now. Woohoo.
     
  11. Elfish

    Member Elfish GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    447
    Country:
    Germany
    i wonder if the real time clocks works too :x

    if it would i'd love to play pokemon on my wii [​IMG]
     
  12. thinkoutsidetheb

    Newcomer thinkoutsidetheb Advanced Member

    Joined:
    May 18, 2008
    Messages:
    87
    Location:
    Ontario, Canada
    Country:
    Canada
    I'm going to need a second Wii !! My girlfriend is gonna dig this homebrew update. Feer the gamer girls and their RPGsexyness!
     
  13. AndreTrek

    Newcomer AndreTrek Advanced Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    Brazil
    OMG! i can finally play Mother 3 on my wii! [​IMG]
     
  14. GamerzInc

    Member GamerzInc GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    342
    Location:
    Memphis
    Country:
    Antarctica
    help please. After getting a code dump on my fat 16 sandisk 1gb microsd (using sd adapter) I'm not sure what to do. Should I reformat my card to fat 32? help is appreciated.

    EDIT: just tried fat 32 and no luck. All my directories match up so i'm not sure what's wrong. is it because im using micro sd?
     
  15. VascoAlmeida

    Member VascoAlmeida Banned

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    202
    Country:
    Portugal
    It works on Black and White, why ?

    I can't seem to make Classic Controller work..

    Can any of you guys help me ?
     
  16. Shinster
    OP

    Member Shinster GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    224
    Country:
    Philippines
    I plug the classic controller while at the rom selection screen and it works.
     
  17. GamerzInc

    Member GamerzInc GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    342
    Location:
    Memphis
    Country:
    Antarctica
    so is no one else having the code dump error?
     
  18. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    *edit* nvm
     
  19. ZombiePosessor

    Member ZombiePosessor GBAtemp Fan

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    445
    Location:
    West Virginia
    Country:
    United States
    Wow, this runs the games way too fast for me. Is it because the forced use of the BIOS? Didn't VBA originally have the BIOS coded in to it? Why the hell do we need a GBA BIOS for this?
     
  20. VascoAlmeida

    Member VascoAlmeida Banned

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    202
    Country:
    Portugal
    I didn't put the Gba bios and it works great BUT it displays in Black and White.. :S

    Anyone knows what im doing wrong ?

    Plus some games are giving me a error loading them, others works perfectly..
     

Share This Page