1. Soulation

    Soulation Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    I think he means these roms:

    1290 - Garfield Kart
    1291 - Paddington - Adventures in London
    1292 - Yakari - The Mystery of Four Seasons EU
     
  2. moneychild

    moneychild GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 5, 2013
    Messages:
    142
    Country:
    United States
    :!: I see something that don't belong here:!:
     
  3. hyuma2

    hyuma2 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    that site's sketchy, dont get me wrong, but all the roms I've used so far are from *ROM SITE* as I don't have to go through the trial and error rom testing I have to do on other sites.
     
    Last edited by Veho, Jul 3, 2015
  4. LinkmstrYT

    LinkmstrYT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    1,564
    Country:
    United States
    That's not the problem. You're not suppose to link websites that have available roms to pirate and download.
     
  5. zoogie

    zoogie playing around in the dsiware
    Developer

    Joined:
    Nov 30, 2014
    Messages:
    8,135
    Country:
    Micronesia, Federated States of
    mentioning a warez site is against the rules is wat he meant. :P
     
  6. hyuma2

    hyuma2 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Didn't link to it, thought that was the only thing against the rules
     
  7. hyuma2

    hyuma2 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    nvm, found it on the rules. A mistake on my part.
     
    moneychild likes this.
  8. Xanek

    Xanek GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    170
    Country:
    United States
    Does anyone know how to get the .cia for the DLC to work with rxTools?
     
  9. sarkwalvein

    sarkwalvein There's hope for a Xenosaga port.
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    8,043
    Country:
    Germany
    What is the problem?
     
    Last edited by sarkwalvein, Jul 3, 2015
  10. Xanek

    Xanek GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    170
    Country:
    United States
    Sorry, idk what WWF means, but like when I install the .cia of the DLC it doesn't seem to recognize or doesn't know that there is dlc installed, or can you not install the dlc with rxtools?
     
  11. kae5738

    OP kae5738 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 19, 2014
    Messages:
    100
    Country:
    Serbia, Republic of
    Dlc only works with the .3ds file or jp console
     
  12. Xanek

    Xanek GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    170
    Country:
    United States
    Would a JP emuNAND work, or no? If so, I gotta find how to make one
     
  13. Melon__Bread

    Melon__Bread ~It's A Magik~
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    831
    Country:
    United States
    yes
     
  14. Xanek

    Xanek GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    170
    Country:
    United States
    Is there a detailed guide somewhere? Searching through the forms and not really seeing any guide on how to do it with rxTools...
     
  15. LinkmstrYT

    LinkmstrYT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    1,564
    Country:
    United States
    Xanek likes this.
  16. Melon__Bread

    Melon__Bread ~It's A Magik~
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    831
    Country:
    United States
    Xanek likes this.
  17. ahuei123456

    ahuei123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2015
    Messages:
    6
    Country:
    Senegal
    Still stuck on the Nintendo 3DS screen on rxtools 2.6, anyone know what could be going on? Is it an issue with my lack of an emuNAND (I don't have a gateway)?
     
  18. VerseHell

    VerseHell GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    3,070
    Country:
    France
    You don't need the gateway to create your emunand.
     
  19. sarkwalvein

    sarkwalvein There's hope for a Xenosaga port.
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    8,043
    Country:
    Germany
    I'm not sure but I think that you need at least FW9.4 for the game to boot. If that is the case of course you need to create an emunand and update the emunand.
    Correct me if I'm wrong.
     
  20. ahuei123456

    ahuei123456 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 1, 2015
    Messages:
    6
    Country:
    Senegal
    Should I still try to create one? I thought that rxmode had its own emuNAND which was at 9.8, but it still can't run feif (padz + padsmb runs perfectly fine).
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Translation, Release], English