Use google as Opera browser?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Teun, Feb 21, 2007.

Feb 21, 2007

Use google as Opera browser? by Teun at 2:11 PM (893 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Teun
    OP

    Member Teun GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    394
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I know, Opera is not a game, but it is software.. [​IMG]

    I am wondering how to use Google as the standard search. I tried every combination, but it doesn't work, and I hate Yahoo [​IMG]
    Anybody with some suggestions?
     
  2. Killermech

    Member Killermech Cookie Monster

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    1,809
    Country:
    Sweden
    Taken from one of my old posts.. hf ;P
     
  3. Teun
    OP

    Member Teun GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    394
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Thanks a lot, that worked! [​IMG]
     

Share This Page