USBLoader

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by scubajay, Jan 15, 2012.

Jan 15, 2012

USBLoader by scubajay at 11:40 PM (508 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. scubajay
    OP

    Newcomer scubajay Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    Anyone know why USBLoader and HomeBrew don't work with the new WiiMotes with the motion plus built in??
     
  2. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,828
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
  3. scubajay
    OP

    Newcomer scubajay Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    ok let me rephrase then ... Anyone know why USBLoader and HomeBrew don't work with **MY** new WiiMote.

    the light goes out and there's no pointer. but when i activate my old WiiMote it comes up as #2
     
  4. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,828
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Resync the newer Wiimote, that should fix it.
     
  5. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    http://www.wiihacks.com/general-homebrew-hack-issues/96393-problem-wii-remote-plus-combined-homebrew-apps-not-working.html

    well documented problem...from my understanding, libogc needs updating, followed by all the apps needing to be updated....
     
  6. Lucif3r

    Member Lucif3r GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    1,464
    Country:
    Sweden

    They do not. This has been posted several times.
    The absolute newest Wiimotes (came to stores around november -11) does not work with homebrew. I dont remember why, but its possible its as brausm08 said.
     
  7. scubajay
    OP

    Newcomer scubajay Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Canada
    Thanks for all your input. I will try the resync thing, then patiently wait for a fix to surface. I have an original wiimote so I have been switching back and forth and although it is annoying ... it works fine
     

Share This Page