USB Thumb Drives Stopped Working in Homebrew

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by icanstillcu, May 28, 2009.

  1. icanstillcu
    OP

    icanstillcu Member

    Newcomer
    15
    0
    Dec 1, 2006
    I went to load up SNES emulator yesterday and the USB Thumb drive I use for my roms would not show up. I looked and noticed the indicator light for the drive was not on so I took it out and tried formatting to see if that would fix it but it didnt. When Im in Wii System Menu or HBC the indicator light stays on but as soon as I go into any homebrew it goes off and seems to be inaccessible. Ive tried SNES and NES emulators as well as Channel File Manager and FTPii and the same thing happens on all of them. I hooked up a USB keyboard and it worked fine to type out a message in the Wii System Menu. Right now I am on 3.2U and haven't changed anything since the last time I was on the Wii and it worked fine then. Any ideas?
     
  2. Tichinde925

    Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Member
    1,096
    0
    Jul 14, 2008
    United States
    Warwick, Rhode Island
    If you are using the updated emulators, then you need to get cIOS rev 9 or higher. (IOS 249)
     
  3. icanstillcu
    OP

    icanstillcu Member

    Newcomer
    15
    0
    Dec 1, 2006
    I tried that. Updated to CIOS rev10 via Network. Maybe I should try uninstalling CIOS and reinstalling?
     
  4. icanstillcu
    OP

    icanstillcu Member

    Newcomer
    15
    0
    Dec 1, 2006
    How do you even uninstall CIOS?