USB Loader won't work

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by ThiefGold, Dec 13, 2009.

Dec 13, 2009

USB Loader won't work by ThiefGold at 8:21 PM (997 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. ThiefGold
    OP

    Newcomer ThiefGold Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Sorry if this has been covered already. I'm trying to use Configureable USB Loader 1.5. I've got games on my hard drive, and it's set up as WBFS. But when I try to load the hard drive on my wii I get a black screen with a lot of code.

    I'm not positive if I've got cIOS36_r9 or r10, and I'm not sure if those are necessary.

    Can anyone help me with this problem? Or tell me where to get cIOS36_r9 and r10? If you can't that's not a big deal. Thanks [​IMG]
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  3. ThiefGold
    OP

    Newcomer ThiefGold Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I've installed cIOS36 rev09,10 and cIOS38 rev12,13a, and 13b.

    Still doesn't load
     
  4. ThiefGold
    OP

    Newcomer ThiefGold Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Ok. Sorry to be such a pain. I've got the loader working now. Thank you for that [​IMG] But now the games I try to load are coming up with a blue screen that says ERROR #002

    Any new ideas?
     
  5. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    turn error #002 fix in the options to anti
     

Share This Page