USB Loader problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Drakey10, Aug 11, 2010.

Aug 11, 2010

USB Loader problem by Drakey10 at 9:15 PM (862 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Drakey10
    OP

    Newcomer Drakey10 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Belgium
    So my friend had a virgin 4.3 and i softmodded it so he could use USB Loader. Problem is that he used an external hard drive that doesn't support it and then after that happened, the one that supported it doesn't work anymore.

    Any ideas what happened?
     
  2. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Which usb loader are you trying?
     
  3. Drakey10
    OP

    Newcomer Drakey10 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    14
    Country:
    Belgium
    USB Loader CFG.
     
  4. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
  5. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,573
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    OK, that's strange. You must use the right USB slot (if you are looking behind the wii) You could test the HDD, it could be that something is corrupt with the filesystem.
    @Riley:
    Configurable USB Loader = cfg-loader = USB Loader CFG
     
  6. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    lol ya i just noticed that [​IMG] It kinda looked like GX
     
  7. PsyBlade

    Member PsyBlade Snake Charmer

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    2,204
    Location:
    Sol III
    Country:
    Germany
    going for the long shot:
    check for stubbed cios

    idea:
    hdd dont work -> play from dvd -> play SMG2 dvd -> lose cios
     

Share This Page