USB loader gx boots back to system menu (only games made by nintendo)

ItsThePeachy

New Member
OP
Newbie
Joined
Dec 25, 2021
Messages
4
Trophies
0
Age
18
XP
44
Country
Netherlands
I have a hacked wii on which I use usb loader to play games. Most of them work perfectly fine besides Wii Sports and Wii Fit Plus(They worked a few times afterwards when trying to launch I would get booted back to system menu)
 

ItsThePeachy

New Member
OP
Newbie
Joined
Dec 25, 2021
Messages
4
Trophies
0
Age
18
XP
44
Country
Netherlands
It was working as supposed but than near the end when it was testing iso vulnerability it crashed to BootMii.
 

Attachments

  • converted-sysCheck.txt
    228 bytes · Views: 56

XFlak

Wiitired but still kicking
Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
13,959
Trophies
3
Age
38
Location
Cyprus, originally from Toronto
Website
modmii.github.io
XP
10,068
Country
Cyprus
Syscheck looks OK, there are some things I'd adjust if it were me, but nothing that would be the source of this issue.

3 things to try, update your version of gx to the version from @blackbox 's signature) or try a different loader all together just to see if it yields different results). You can also try loading the problematic games with a different cios, like 250 for example. And lastly, try re-ripping the problematic games. I think this last suggestion is the most likely to solve your issues, as the games you listed as problematic don't require any special settings, and since other games are working, it leads me to think the issue could be a bad rip.
 
  • Like
Reactions: jeannotte

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    AncientBoi @ AncientBoi: I love it +1