USB Loader freezing and turning off wii-mote

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Frstrtd_Gmr, Aug 13, 2009.

Aug 13, 2009
  1. Frstrtd_Gmr
    OP

    Newcomer Frstrtd_Gmr Newbie

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Hello,

    I am new to homebrew and have no person to contact for troubleshooting issues that I run into. So in hopes of solving my issue I have joined this fine community which I have lurked a few times in search of answers for my Wii.

    The problem I have run into is with Waninkoko's USB Loader. I use it to load MH3 and so far it had worked...until I took my Wii to a friends house and put in the CD for House of the dead, a prompt appeared requesting a system update. I quickly shut off my Wii. When I got home I hooked up my Wii and tried to start MH3, I see teh command for loading cIos

    223mload........

    then my Wii freezes and my wii-mote turns off. I don't know what happened or how to get it to work again. If any could help me the attempt would be greatly appreciated. thank you:bow:
     
  2. WiiLee

    Member WiiLee GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    stick usb in another slot tah dah
     
  3. Frstrtd_Gmr
    OP

    Newcomer Frstrtd_Gmr Newbie

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Wow.... Im an idiot
    Thank you for the help. Sorry for wasting anyones time.
    Im going to go crawl in a hole with my wii and cry while I play games...
     

Share This Page