USB HDD works / works not

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by myron0815, Jun 11, 2009.

Jun 11, 2009

USB HDD works / works not by myron0815 at 1:01 PM (850 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. myron0815
    OP

    Newcomer myron0815 Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    Hi All,

    can someone enlighten me?!
    What is the difference, if the hdd is already plugged in while the wii starts, than plugging it in within the system menu?!

    Have such a problem with an external HDD, which does not get detected, if already plugged in... (but works upon replugging in)
    Anything i can do about this issue?!

    (It's a WD MyBook home 750 ...)
     
  2. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    To me this means, you HDD is not working 100% as it should or the HDDs that always work don't work 100% as they should. As long as you have 1 method to get the HDD detected with every try, there's nothing to worry about.
     
  3. myron0815
    OP

    Newcomer myron0815 Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    damn hdd; i think i'll have to return it then :/
    (usability was the main thought of that; i like the automatic poweron/off when starting the wii)
    Lets try another one [​IMG]

    Or, can i force to re-initialize/reset the usb stack somehow?!
    Is there an ios call which i can put in the front of usbloader and other apps?!
     

Share This Page