US DSi + AceKard 2i WORKING even with current firmware update

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by rh0gee, Apr 5, 2009.

  1. rh0gee
    OP

    Member rh0gee Advanced Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    62
    Country:
    Just got home w/ the DSi after picking it up at midnight release from GameStop, updated firmware to get online, and ACEKARD 2i is working. Just an FYI, looks like Nintendo has held off from blocking this chip (for now) hopefully Acekard can keep up w/ any firmware updates.

    cheers!
     
  2. wildfire95

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom
    Strange, according to the many people the all "i" cards are blocked lol.

    Good luck keeping it un-bricked tho [​IMG]
     
  3. Briankealing

    Member Briankealing GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    FYI, you posted in the wrong forum section [​IMG]

    But hey, that's cool.
     
  4. wildfire95

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom
    Good to see someone that dont blame users for posting in the wrong section by accident.

    CongratZ!

    *Party*
    [​IMG]
     
  5. Nintendude92

    Member Nintendude92 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    507
    Country:
    United States
    Those were all rumors really, they were cleared up only some days before release. But yeah, lets see how long until a problem happens.
     
  6. wildfire95

    Member wildfire95 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 5, 2008
    Messages:
    245
    Country:
    United Kingdom

    Cant believe i fooled myself into thinking that Nintendo wasnt money-stealing like Sony and Microsft.. its pathetic bricking a system cos you know you have been tricked and pwned. [​IMG]
     
  7. Smartpal

    Member Smartpal The Guitar Guy

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    1,037
    Location:
    New Delhi, India
    Country:
    India
    Nice to hear, wrong section though. [​IMG]
     
  8. rh0gee
    OP

    Member rh0gee Advanced Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    62
    Country:
    Sorry, I didn't mean to post this in the GBA section. I actually put in that post with the DSi's web browser. If there is a way for an admin to move it, please move this over to NDS - flashing hardware - acekard.
     
  9. rh0gee
    OP

    Member rh0gee Advanced Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    62
    Country:
    sorry for double post
     

Share This Page