(URGENT) Installed bad WAD on vWii need help unbricking

Discussion in 'Wii U - Homebrew' started by MasonDexter, Apr 25, 2017.

  1. MasonDexter
    OP

    MasonDexter Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Apr 25, 2017
    United States
    So I have a backup of my vWii's nand. I just need help restoring it. Any help would be greatly appreciated.

    Edit: The vWii is Hard-Bricked. Loads the Wii title screen then black screen forever.
     
    Last edited by MasonDexter, Apr 25, 2017
  2. ::Phoenix::

    ::Phoenix:: GBAtemp Regular

    Member
    184
    174
    May 11, 2010
    Italy
    Yoni Arousement and Sophie-bear like this.
  3. Felek666

    Felek666 retarded memekid which no one likes

    Member
    3,515
    4,009
    Jan 3, 2017
    Poland
    reddit.com/r/satania/
    What IOS did you overwrite?
    Don't tell me that you tried to install Priiloader
     
  4. MasonDexter
    OP

    MasonDexter Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Apr 25, 2017
    United States
    No, I didn't try to install priiloader. And the HBLtoHBC method isn't doing me any good. Just a black screen. Any luck with FTP? Is it possible?
     
  5. NicoAICP

    NicoAICP Watches streams

    Member
    GBAtemp Patron
    NicoAICP is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    487
    553
    Nov 6, 2016
    Germany
    werfs Flammen
    what wad did you install?
     
  6. MasonDexter
    OP

    MasonDexter Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Apr 25, 2017
    United States
    I don't remember....