1. Igir

    OP Igir Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Latvia
    Hi, today updated to 9.0.1 and now can not boot past atmosphere logo. The screen just stay's black. I can send payload and it boots till atmosphere. Any help would be appreciated.
     
  2. designgears

    designgears GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    293
    Country:
    United States
    Yoni Arousement and Voyambar like this.
  3. BetaLeaf

    BetaLeaf Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 31, 2017
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Can confirm working with kosmos sdsetup
     
  4. Igir

    OP Igir Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Latvia
    So i should reformat?
     
  5. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    2,858
    Country:
    Austria
    No, simply replace the old files with the latest atmosphere release. Also get latest sigpatches.
     
    Yoni Arousement and Voyambar like this.
  6. Nithos

    Nithos Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 28, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Same issue, was on 9.0.0 with 0.9.4 and now i can't get past the second atmosphere logo after i updated to 9.0.1 . Tried replacing files again, sigpatches etc... still crashing for me. Using the fusee primary payload.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Same issue, was on 9.0.0 with 0.9.4 and now i can't get past the second atmosphere logo after i updated to 9.0.1 . Tried replacing files again, sigpatches etc... still crashing for me. Using the fusee primary payload.
     
    Yoni Arousement likes this.
  7. Igir

    OP Igir Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Latvia
    I had to reformat sd card to FAT32, then downgrade to 9.0, and again reformat back to ExFat. It looks like updating to 9.0.1 corrupted SD and it just didn't boot
     
  8. City Hunter

    City Hunter Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    26
    Country:
    Is it possible you just have chosen the wrong address card format option when updating the FW, happened to me in the past as well...
     
  9. Igir

    OP Igir Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2019
    Messages:
    6
    Country:
    Latvia
    I updated to 9.0.1 through switch, not through CNX. Maybe there's the problem.
     
    Yoni Arousement likes this.
  10. Startropic1

    Startropic1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 1, 2013
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    Are there new sigpatches for 9.0 and higher?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —
     
  11. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    2,858
    Country:
    Austria
    There are new sigpatches for 9.0. They should also work on 9.0.1.
     
    Yoni Arousement likes this.
  12. Startropic1

    Startropic1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 1, 2013
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    Would you happen to have a link? The GBAtemp sigpatches thread has not been updated.
     
  13. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    2,858
    Country:
    Austria
    Yoni Arousement likes this.
  14. Voyambar

    Voyambar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2019
    Messages:
    113
    Country:
    Antarctica
    Never CFW'd my Switch before (I've CFW'd my 3DS though). Are these problems common with updating the FW?
     
  15. pLaYeR^^

    pLaYeR^^ Doctor Switch
    Member

    Joined:
    Sep 18, 2014
    Messages:
    2,858
    Country:
    Austria
    You should always check before updating if there is a new atmosphere release and also if there are new sigpatches. Furthermore, never update on Day 1.
     
  16. ScarletDreamz

    ScarletDreamz [Debug Mode]
    Member

    Joined:
    Feb 16, 2015
    Messages:
    3,863
    Country:
    United States
    Those "Issues" are common on mostly any Scene, 3DS also updated and luma had to be updated in order to work, else wont past the boot screen.
     
    Yoni Arousement and Voyambar like this.
  17. Voyambar

    Voyambar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2019
    Messages:
    113
    Country:
    Antarctica
    Yeah my Switch is a patched one. Its on 8.0.1 currently...awaiting a time when I can CFW with it.
     
  18. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    10,703
    Country:
    United States
    You will probably be pushing up daisies, or playing on the next generation, by the time CFW comes out for anything that is patched and past firmware 8.0. Get an unpatched unit, they are cheap and hackable forever.
     
    Yoni Arousement likes this.
  19. Voyambar

    Voyambar GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 30, 2019
    Messages:
    113
    Country:
    Antarctica
    I can't damn afford it
     
    Yoni Arousement likes this.
  20. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    10,703
    Country:
    United States
    Return the patched unit then.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - atmosphere, Updated,