Hacking Suggestion Updated to 9.0.1, now can't boot past atmosphere logo

Igir

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 1, 2019
Messages
6
Trophies
0
Age
35
XP
113
Country
Latvia
Hi, today updated to 9.0.1 and now can not boot past atmosphere logo. The screen just stay's black. I can send payload and it boots till atmosphere. Any help would be appreciated.
 

Nithos

New Member
Newbie
Joined
Jul 28, 2019
Messages
3
Trophies
0
Age
27
XP
58
Country
Canada
Same issue, was on 9.0.0 with 0.9.4 and now i can't get past the second atmosphere logo after i updated to 9.0.1 . Tried replacing files again, sigpatches etc... still crashing for me. Using the fusee primary payload.

--------------------- MERGED ---------------------------

No, simply replace the old files with the latest atmosphere release. Also get latest sigpatches.

Same issue, was on 9.0.0 with 0.9.4 and now i can't get past the second atmosphere logo after i updated to 9.0.1 . Tried replacing files again, sigpatches etc... still crashing for me. Using the fusee primary payload.
 
  • Like
Reactions: Yoni Arousement

Igir

Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 1, 2019
Messages
6
Trophies
0
Age
35
XP
113
Country
Latvia
Same issue, was on 9.0.0 with 0.9.4 and now i can't get past the second atmosphere logo after i updated to 9.0.1 . Tried replacing files again, sigpatches etc... still crashing for me. Using the fusee primary payload.

--------------------- MERGED ---------------------------



Same issue, was on 9.0.0 with 0.9.4 and now i can't get past the second atmosphere logo after i updated to 9.0.1 . Tried replacing files again, sigpatches etc... still crashing for me. Using the fusee primary payload.
I had to reformat sd card to FAT32, then downgrade to 9.0, and again reformat back to ExFat. It looks like updating to 9.0.1 corrupted SD and it just didn't boot
 

City Hunter

Active Member
Newcomer
Joined
Aug 16, 2012
Messages
26
Trophies
0
XP
100
Country
Is it possible you just have chosen the wrong address card format option when updating the FW, happened to me in the past as well...
 

pLaYeR^^

Doctor Switch
Member
Joined
Sep 18, 2014
Messages
3,133
Trophies
1
Age
25
Location
Austria
XP
3,258
Country
Austria
Never CFW'd my Switch before (I've CFW'd my 3DS though). Are these problems common with updating the FW?
You should always check before updating if there is a new atmosphere release and also if there are new sigpatches. Furthermore, never update on Day 1.
 

Draxzelex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 6, 2017
Messages
18,139
Trophies
1
Age
28
Location
New York City
XP
12,073
Country
United States
Yeah my Switch is a patched one. Its on 8.0.1 currently...awaiting a time when I can CFW with it.
You will probably be pushing up daisies, or playing on the next generation, by the time CFW comes out for anything that is patched and past firmware 8.0. Get an unpatched unit, they are cheap and hackable forever.
 
  • Like
Reactions: Yoni Arousement
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol