Updated to 4.1 now strange things won't work IOS249

Discussion in 'Wii - Hacking' started by AndiNru, Dec 23, 2009.

Dec 23, 2009
  1. AndiNru
    OP

    Newcomer AndiNru Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    My ultimate goal is to get Neogamma running. Also to update my ios files so no 002 error happens from this summers games. (My wii has been in storage for 6 months)

    I followed various versions to do the safe update to 4.1. I finally got 4.1 installed and working. Now I am trying to get the latest ios updated installed.
    BUT
    My Gamma channel no longer loads disks, I get a black screen.
    My Soft Chip r87 also doesn't load just sits on the config screen.
    My Wad manager no longer works. I can use HBC and all the other programs. I hit A to accept, use ios249 - select SD Slot, It just sits at Mounting device.
    BUT if I use IOS 36 I can access the files and install WADS.
    So, I think I have IOS249 Issues.
    It explains the loaders and the wad manager.
    Any ideas on how to fix this?
    Thank you.

    UPDATE
    I restarted my wii after install ios249 with ios36 loaded.
    My wad channel is installed but turns of the wiimote and freezes.
    The disc channel shows my the backup disk int he disc channel but when selected tells me disk error check the op manual.
    Wad manager through the HBC sits on mounting device.
    Gamma and softchip still don't load.
     
  2. AndiNru
    OP

    Newcomer AndiNru Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Bump
    Please HELP!
    I can't do anything.
    I played more with it this morning. I tried to install rev 14 and 15 it gave up when it tried to write to ios249
     
  3. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    what errors do you get when trying to install the cIOS???
     
  4. fruitman

    Newcomer fruitman Advanced Member

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    try using ios 250 instead of 249 .
     
  5. AndiNru
    OP

    Newcomer AndiNru Member

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Thank you thank you!
    It all works now,
    I have a new issue but everything else works!
     
  6. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    So you updated to 4.2, since the 4.1 update hasn't the stub IOS249...
     

Share This Page