Hacking Updated, boots straight to AMS no Hekate menu

kuangmk11

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 10, 2020
Messages
6
Trophies
0
Age
44
XP
107
Country
United States
Updated my switch (emuNAND) to 10.2.0 and AMS 0.14.4 and everything works BUT I boot using Pegascape and it seems to be jumping straight into AMS on the correct emuNAND without going into the Hekate menu. Holding volume- doesn't bring it up when booting. autoboot is 0 in hekate_ipl.ini. Worried that if there are problems I wont be able to switch the NAND. Is there something I forgot? Its been a while since I messed with it.
 

kuangmk11

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 10, 2020
Messages
6
Trophies
0
Age
44
XP
107
Country
United States
I double checked my backup and hekate_ipl.ini didn't change

Code:
[config]
autoboot=0
autoboot_list=0
bootwait=0
autohosoff=0
autonogc=1
updater2p=1
backlight=100

[CFW - sysMMC]
fss0=atmosphere/fusee-secondary.bin
kip1patch=nosigchk
atmosphere=1
emummc_force_disable=1
icon=bootloader/res/icon_payload.bmp

[CFW - emuMMC]
fss0=atmosphere/fusee-secondary.bin
kip1patch=nosigchk
emummcforce=1
atmosphere=1
icon=bootloader/res/icon_payload.bmp

[Stock - sysMMC]
fss0=atmosphere/fusee-secondary.bin
emummc_force_disable=1
stock=1
icon=bootloader/res/icon_switch.bmp
 

kuangmk11

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 10, 2020
Messages
6
Trophies
0
Age
44
XP
107
Country
United States
Figured it out... Silly me.

4 - Copy "hekate_ctcaer_X.X.X.bin" from the SD folder to the atmosphere folder.
Delete "reboot_payload.bin" from the atmosphere folder and rename "hekate_ctcaer_X.X.X.bin" to "reboot_payload.bin"
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol