Homebrew updated A9LH 3ds to 11.3 get black screen on startup

Mystic68

New Member
OP
Newbie
Joined
Jun 20, 2016
Messages
2
Trophies
0
Age
24
XP
40
Country
United States
I updated my 3ds, which runs luma and a9hl, to 11.3 today and when it said it was restarting it just stayed on a black screen for a while then when I reset it it'll just stay on a black screen. What can I do to fix this any help would be appreciated thank you in aadvance.
 

nl255

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 9, 2004
Messages
2,965
Trophies
0
XP
2,239
Country
First, did you use gateway at all? Because even after upgrading to 11.3 on Luma if you try to boot gateway sysnand it will brick like that. The only possible fix in that case is a hardmod to restore a previous nand backup.

If you don't have/use gateway then download this https://astronautlevel2.github.io/Luma3DS/builds/Luma-5f8a6120.zip and replace the arm9loaderhax.bin file on your SD card with the one in that .zip file. That should fix it.
 
  • Like
Reactions: Quantumcat

Mystic68

New Member
OP
Newbie
Joined
Jun 20, 2016
Messages
2
Trophies
0
Age
24
XP
40
Country
United States
First, did you use gateway at all? Because even after upgrading to 11.3 on Luma if you try to boot gateway sysnand it will brick like that. The only possible fix in that case is a hardmod to restore a previous nand backup.

If you don't have/use gateway then download this https://astronautlevel2.github.io/Luma3DS/builds/Luma-5f8a6120.zip and replace the arm9loaderhax.bin file on your SD card with the one in that .zip file. That should fix it.
worked great thank you
 
General chit-chat
Help Users
    kenenthk @ kenenthk: https://youtu.be/pnPvi4MjgKI