Update

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kubas88, May 18, 2009.

May 18, 2009

Update by kubas88 at 7:07 PM (1,091 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. kubas88
    OP

    Member kubas88 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Poland
    Hi!
    I've got i softmoded wii console. Now i've system menu 3.2E and it runs backup disks. If i wolud update to 4.0E will it run backups?
     
  2. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    If you use Waninkoko's 4.0 Updater you will be able to run backups... but not from the disc channel — therefore you should read the Ultimate 4.0 Guide.
     
  3. jarock

    Member jarock GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    304
    Country:
    Ireland
    Why do you want to update?
     
  4. kubas88
    OP

    Member kubas88 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Poland
    Thank you very much! [​IMG]
     
  5. wiistarter

    Member wiistarter GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    United Kingdom
    You CAN get it to load from disc channel if you want
     
  6. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    That's what I said. He should take a look in the Ultimate 4.0 Guide if he want Backups from Disc Channel.
     
  7. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,358
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    my god its so much simpler than all this waninkoko update crap.

    install cIOS_rev9 or higher.
    update via nintendo (dont give a shit what you say, it's safer)
    install cIOSCORP (the latest one with cIOS60BF.wad)
    and optionally install Preloader 0.29 after installing cIOSCORP (if you do it before you'll brick, but you only need to install preloader again to fix it)

    and it's safe coz you have cIOS installed, you dont miss out IOS60 and brick your wii, all you have to do is update and install cIOSCORP!!

    i dont know how many times i've said that...
     
  8. 2yugimoto

    Member 2yugimoto GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    417
    Location:
    Philidelphia
    Country:
    United States
    i would not if i were you
     
  9. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,358
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    well i would.

    it is safe, i did it and have full homebrew functions, backup disc loading, brick protection (bootmii and preloader) SD Menu with trucha bug.

    so STFU! n00b!!!
     
  10. kubas88
    OP

    Member kubas88 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    Poland
    Thanks for the advices.
     
  11. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    This is the only place on the net that someone asks how to do something and someone says why do you want to do that? He just fucking does so shut up n dont bother asking why. GBAFAIL
     
  12. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    oh this is nothing you should see the psp forums at times at many other sites;)
     

Share This Page