uninstalling old cioscorp and updating to 3.6 ?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DSTTSTINKYCARD, Jun 15, 2010.

  1. DSTTSTINKYCARD
    OP

    Member DSTTSTINKYCARD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    178
    Country:
    Germany
    hi
    here is what i was going to try to do
    a friend has got a wii with 3.2 and old corp 1.1 cios249 rev 7, and wanted to play m#rio galla#y 2
    yesterday i uninstalled cioscorp 1.01 no problems,then made a nand backup then updated cios 249 rev 17 and installed cios 202 222 223 250
    then i tryed to install cioscorp 3.6
    cioscorp 3.6 gets half way through and the wii freezes
    the wii still works, i ran the corp uninstaller again and tryed to install corp a few more times but wii freezes at different parts of the corp instalation

    can anyone tell me what i have done wrong and how to fix it
    thanks
     
  2. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    Hmmm... that's really strange...

    So it just freezes?
    No error codes or anything?

    ...maybe try the DARKCORP v1.0 Full Installer (it's like "cIOSCORP v4.0"), and see if that installs (or at least returns some error codes so I can see what's going on).

    Email darkcorp@thewebpost.net to get it.
     
  3. OrGoN3

    Member OrGoN3 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 23, 2007
    Messages:
    1,003
    Country:
    United States
    You can't uninstall custom IOSes. The only way to fully remove the pack is to redownload every IOS it patches, from Nintendo, unpatched. But then your Wii has no Trucha Bug or the ability to play backups off of loaders.

    Get AnyTitleDeleter, AnyTitleDeleter Mod, MultiModManager, YetAnotherMultiManager, etc, etc. Delete IOS 202, 222, 223, 249, 250. Then install your cIOS (in your case, cioscorp 3.6).

    Also, you can say Super Mario Galaxy 2. We all know what you're talking about.....
     
  4. DSTTSTINKYCARD
    OP

    Member DSTTSTINKYCARD GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    178
    Country:
    Germany
    no error codes at all

    here is what i did
    i ran the corp uninstaller again, then used the xzxero 4.2 update softmod package and then the modify package, made 4.2 nand backup e.c.t
    then went on to try to install corp 3.6 again
    it got to cIOS50-v4889-v3.6.wad then froze the wii
    so i restarted the wii and put the cIOS50-v4889-v3.6.wad and the other higher cios's on a ds card that it didnt install
    along with wadmanager and installed them with no problems
    tryed a few games and all seem to work ok
    the wii's gone back now so cant try anything els on it like darkcorp, but thanks for your replys
     
  5. damysteryman

    Member damysteryman I am too busy IRL these days...

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    1,182
    Country:
    Antarctica
    No problem.

    Glad you managed to install it in the end.

    The next time you see your friend you may wish to tell them about DARKCORP, since DARKCORP fixes the Dual-Layer disc issues that cIOSCORP v3.x had.
     

Share This Page