Unflashing an original ds.

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Edgedancer, Apr 14, 2007.

Apr 14, 2007

Unflashing an original ds. by Edgedancer at 9:17 AM (1,130 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Edgedancer
    OP

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    I would like to know hat is needed to unflash the origional ds that was bought on the launch in australia. Do you have to do the same steps that were used to flash the ds.
    Also, I am not sure which file to use to unflash my nds. A link would be great if possible.

    Thanks in advance.
     
  2. laurenz

    Member laurenz GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Messages:
    322
    Country:
    Netherlands
    Here you go (I'm not sure if this works on DS lites, but it should work on a DS phat.)
     
  3. Edgedancer
    OP

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    Thanks. It is all unflashed.
     
  4. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    I dont see the point in unflasing?
    Then you wont have the brigthness settings?
    And why risk brick once again?
     
  5. deathscythe86

    Newcomer deathscythe86 Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Messages:
    9
    Country:
    Singapore
    Hi could you post the link again cos i think its down. Btw do i need an unflashed ds to use the Action replay ds?
     
  6. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,727
    Country:
    United Kingdom

Share This Page