Uh-oh! I'm not receiving e-mails again.

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Rayder, Oct 23, 2008.

Oct 23, 2008
  1. Rayder
    OP

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Seems to have happened a couple days ago, before I was made a MOD. I no longer receive e-mails for any PM's or subscribed threads. I checked my options and they are all still ticked.

    Just thought I'd say something.
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Last time I checked Narin was fixing this (last time, as in last night).
    Should be hunky dory soon, I would think. [​IMG]
     
  3. science

    Member science science rules

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    3,695
    Country:
    Canada
    Same with me. And this sucks because I archived all my PMs and never got them emailed to me (and I deleted the originals)
     
  4. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Same here, I hope that Narin isn't too busy, because he's been covered with work lately....With those messed PM replies and now this......
    I think it could possibly be too much for him!

    Hope he's doing OK! [​IMG]
     
  5. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    This problem has been around for a long time with me, I've posted it here somewhere, but it still isn't fixed [​IMG]
    But I don't really care anymore, I just go to My Controls --> View Topics (under subscriptions) everytime.
     
  6. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Something is wrong with the email server, I am looking into it.
     

Share This Page