?
  1. Just finish it already!

    41.7%
  2. Keep redshift and rtcom only, rest goes to DS side

    8.3%
  3. Just make the exe patcher work on the 3DS, the rest is fine DS-side

    50.0%
  1. pedroka26

    pedroka26 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 9, 2018
    Messages:
    8
    Country:
    Brazil
    Worked like a charm. Thank you so much :D
     
  2. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    Yes.
     
  3. Viorlu

    Viorlu Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 3, 2017
    Messages:
    46
    Country:
    Netherlands
    Works perfectly!!! Loving the widescreen so far. Makes you wonder why Ninety didn't do this in the first place -.-'
     
    Robz8 likes this.
  4. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    @Sono @Robz8 I'm really frustrated. I made a clean reinstall of TwilightMenu++ and it still doesn't run. I am certain I put the files in the correct folders.
     
  5. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,334
    Country:
    United States
    I'm adding sanity checks in the next TWLMenu++ version.
     
    Nutez likes this.
  6. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    What's that for?
     
  7. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,334
    Country:
    United States
    To see if the wide cheat has been copied, and if the widescreen cxi was moved successfully.
     
  8. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    Oh, cool. Notify me when it's ready, please.
     
  9. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,334
    Country:
    United States
  10. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
  11. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,334
    Country:
    United States
    Yes, it's different on each 3DS/2DS model.
     
  12. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    I see... So let's say there are two 3DS of the same model. Would they have the same TwlBg.cxi?
     
  13. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,334
    Country:
    United States
    Yes.
     
  14. Sono

    OP Sono Modern slave; tsundere
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    1,969
    Country:
    Hungary

    It's actually version and hardware dependent. It's only different between "new" and "old" hardware versions, and firmware versions (I'm reverse engineering a pre-1.0.0 TwlBg, but the patches work on my 11.0 new3DS)
     
  15. lisreal2401

    lisreal2401 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2013
    Messages:
    774
    Country:
    United States
    Thanks for widescreen patching.

    My 15 year old self who bought a 3DS in 2011 is at peace. Whether or not me now actually wants to stretch pixels even more is another question...
     
  16. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    This explains everything. My friend who patched the cxi for me has a New 3DS.
     
  17. ElderC

    ElderC Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 25, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Chile
    Wait, 3DS version as opposed to the 2DS? Why is there a distinction?
     
  18. Hyper99

    Hyper99 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2019
    Messages:
    89
    Country:
    Venezuela
    @Robz8 I did the patching correctly with my own section0.bin and when I start the game, the top screen is all glitchy and the bottom screen has an error message "Start failed. Error 1"
     
  19. Robz8

    Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    12,334
    Country:
    United States
    Install nds-bootstrap here.
    Also, to fix the glitchiness on the right side, redownload the patcher.
     
  20. KyleHyde

    KyleHyde GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 10, 2018
    Messages:
    195
    Country:
    Puerto Rico
    I'm pretty sure he's talking about the 3DS version of the patcher (aka the .cia that can be installed to/used via the home menu) in comparison to the PC patcher that was released yesterday.

    After all, the 2DS systems are part of the 3DS family.
     
    Sono likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - TWPatcher, filters, patches