TWEWY

Discussion in 'CycloDS' started by towers, Apr 25, 2008.

Apr 25, 2008

TWEWY by towers at 5:54 AM (919 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. towers
    OP

    Newcomer towers Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    44
    Location:
    Sacramento
    Country:
    United States
    Can't get it to work on my CycloDS. I am pretty sure I have the newest firmware, but how would I check?

    Anyone else having the same problem?
     
  2. tinymonkeyt

    Member tinymonkeyt GBAtemp brat

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    3,221
    Country:
    United States
    nope
    cyclo usually works with all the roms that dont work on the r4 and other flashcarts
    maybe the rom is bad?
     
  3. towers
    OP

    Newcomer towers Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    44
    Location:
    Sacramento
    Country:
    United States
    Sincerely doubt it. I've tried it with a few now, the most recent being the USA version from DGEmu.
     
  4. towers
    OP

    Newcomer towers Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    44
    Location:
    Sacramento
    Country:
    United States
    Just updated my firmware and it works fine. Nevermind.
     

Share This Page