Turning a PAL 3.4E wii into a NTSC wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by The Frenchman, Dec 11, 2008.

Dec 11, 2008
  1. The Frenchman
    OP

    Member The Frenchman GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    218
    Country:
    Canada
    I need in dept infos on how to do such a thing.

    This Wii I have is a PAL 3.4E wii, I didn't want to update it but when I allowed it to go on the internet it updated.... what a mistake!!!

    first I thought using any region changer would work but it uses patchMii which is no longer working after 3.4 update.

    I'm not a super Wii hacker but I really need help!
     
  2. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Follow this guide: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=118446

    -Kitt050383

    When you get done following the guide to a downgraded 3.2 use anyregion changer....
    Then Run IOS Downgrader v1 again... NOT cIOS Downgrader But IOS Downgraderv1....
     
  3. The Frenchman
    OP

    Member The Frenchman GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    218
    Country:
    Canada
    just out of curiosity, why running the downgrader again once it's done?

    I mean, once I have a 3.2 wii and region is changed shouldn't it be done?
     
  4. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Never mind.

    Dude, I hafta to read forums thoroughly before replying lol
     
  5. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Read again they are two different things!!!!!!....

    -kitt050383
     

Share This Page