Trying to Install Wii Homebrew Channel

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by Zenith94, Oct 9, 2008.

Oct 9, 2008
  1. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    So I have firmware 3.3 on my wii and i copied the save data for the wii twilight hack thing and it said
    Code:
    you have wii system menu 353 vUSA home brew channel has only been tested with v10
    or something like that. at that point i turned off my power source. should I accept and continue?
     
  2. nico445

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    Yeah Just accept and Continu. It just works.
     
  3. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    are you sure?
     
  4. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    yes accept it, if its the homebrew channel for your region then YES.
     
  5. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    I just downloaded the bin file for my code that was on the twilight princess disc and put it in the correct folders. Also I put the boot.elf file on the root of my SD.

    So should I go through with it?

    EDIT: I also have a .wad file for "My life as a king". What should I do with this?
     
  6. Midna

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    the last guy already answered you. I have got that message for my wii and two friends, and none of them are damaged. Just do it.
     
  7. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    You can use the wad installer to install that.
     
  8. Zenith94
    OP

    Member Zenith94 1337 h4x0r f0r t3h w1nz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    825
    Country:
    United States
    Alright now I got the channel itself installed learned about wads, and got some backups on my wii. Now Iam trying to get Ocarina working. When I use it and run Brawl through it the game freezes when It goes to the part where i put the cheats on. Like If i did unlimited parts in stage builder, when I enter stage builder it freezes.
     

Share This Page