Hacking try to load games and sends me back to hbc Please help a rookie

sobriety_sucks

Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 24, 2017
Messages
14
Trophies
0
Age
43
XP
110
Country
United States
I am trying to play my games through usbloader gx and i get kicked back to the homebrew channel. I have read for hours through the forums with no results. will someone please take me 1 step at a time to figure his stuff out. i dont know if this will help but here it is anyways

SysCheck HDE v2.4.0 HacksDen Edition by JoostinOnline, Double_A, R2-D2199, and Nano
...runs on IOS58 (rev 6176).

Region: NTSC-U
System Menu 4.3U (v513)
Priiloader installed
Drive date: 02.13.2007
Homebrew Channel 1.1.2 running on IOS58

Hollywood v0x11
Console ID: 78501109
Console Type: Wii
Shop Channel Country: United States (49)
Boot2 v4
Found 72 titles.
Found 46 IOS on this console. 18 of them are stubs.

IOS3 (rev 65280): Stub
IOS4 (rev 65280): Stub
IOS9 (rev 1034): No Patches
IOS10 (rev 768): Stub
IOS11 (rev 256): Stub
IOS12 (rev 526): No Patches
IOS13 (rev 1032): No Patches
IOS14 (rev 1032): No Patches
IOS15 (rev 1032): No Patches
IOS16 (rev 512): Stub
IOS17 (rev 1032): No Patches
IOS20 (rev 256): Stub
IOS21 (rev 1039): No Patches
IOS22 (rev 1294): No Patches
IOS28 (rev 1807): No Patches
IOS30 (rev 2816): Stub
IOS31 (rev 3608): No Patches
IOS33 (rev 3608): No Patches
IOS34 (rev 3608): No Patches
IOS35 (rev 3608): No Patches
IOS36 (rev 3608): No Patches
IOS37 (rev 5663): No Patches
IOS38 (rev 4124): No Patches
IOS40 (rev 3072): Stub
IOS41 (rev 3607): No Patches
IOS43 (rev 3607): No Patches
IOS45 (rev 3607): No Patches
IOS46 (rev 3607): No Patches
IOS48 (rev 4124): No Patches
IOS50 (rev 5120): Stub
IOS51 (rev 4864): Stub
IOS52 (rev 5888): Stub
IOS53 (rev 5663): No Patches
IOS55 (rev 5663): No Patches
IOS56 (rev 5662): No Patches
IOS57 (rev 5919): No Patches
IOS58 (rev 6176): USB 2.0
IOS60 (rev 6400): Stub
IOS61 (rev 5662): No Patches
IOS70 (rev 6912): Stub
IOS80 (rev 6944): No Patches
IOS222 (rev 65280): Stub
IOS223 (rev 65280): Stub
IOS249 (rev 65280): Stub
IOS250 (rev 65280): Stub
IOS254 (rev 65280): Stub
BC v6
MIOS v10
Report generated on 11/24/2017.
 
Last edited by sobriety_sucks,

GreyWolf

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 2, 2015
Messages
5,399
Trophies
0
Age
54
XP
1,516
Country
United States
Please use this Syscheck. That one's too old to give detailed information.

However, all your IOSes above 200 appear to be stubs. You must have a cIOS to run Wii games.
 
Last edited by GreyWolf,

Spectral Blizzard

GBATemp's Only Racist Stereotypical Feminist
Banned
Joined
Jun 17, 2017
Messages
685
Trophies
0
Location
Everywhere
XP
374
Country
United States
Follow a proper guide.
There should be a thread about this.

--------------------- MERGED ---------------------------

Also, are you self backing up your Wii games?
If you are pirating them, that may be a reason why you're such a noob.
 

sobriety_sucks

Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 24, 2017
Messages
14
Trophies
0
Age
43
XP
110
Country
United States
Follow a proper guide.
There should be a thread about this.

--------------------- MERGED ---------------------------

Also, are you self backing up your Wii games?
If you are pirating them, that may be a reason why you're such a noob.[/QUOT
ther

link me please. my games are in wbfs format from my last wii that got stolen
 

GreyWolf

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 2, 2015
Messages
5,399
Trophies
0
Age
54
XP
1,516
Country
United States
You should probably try updating whatever loader you're using. There's not really any way to help when getting information is like a tooth extraction. If you're using a flash drive your first step is to ditch it and use a real HDD that doesn't have junk like encryption and automated power saving.
 

sobriety_sucks

Member
OP
Newcomer
Joined
Nov 24, 2017
Messages
14
Trophies
0
Age
43
XP
110
Country
United States
You should probably try updating whatever loader you're using. There's not really any way to help when getting information is like a tooth extraction. If you're using a flash drive your first step is to ditch it and use a real HDD that doesn't have junk like encryption and automated power saving.
lol I have a wd 1 tb am i going to have to reformat it? my games are saved in wbfs format
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Veho @ Veho: Keep away from head when satellite feature is enabled.