Try all the firmware, but nothing works and this picture came.

Discussion in 'R4 DS' started by wii_go, Apr 20, 2010.

  1. wii_go
    OP

    Newcomer wii_go Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    31
    Location:
    Paris FRANCE
    Country:
    France
    A friend of my got a R4 and ask me to get working, so i'll try all the firmwre for the R4 and the one on the website on card (www.R4I-SDHC.com) and after that the YSmenu too, and a lot of them gave me a picture on the upper side screen, on white there's a logo in red "MENU ?" so i think this R4 is broken or i'm missing something ??
    Please help... (i will post the picture when i know where to go)...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Porobu

    Member Porobu Gbatemps Shiny Latias

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,042
    Country:
    Spain
    download the menu from the official website or compile yasumenu
     
  3. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    If it looks like this

    [​IMG]

    Then your R4 is a clone of the DSTT rather than a real R4. You'll have to use the firmware for that card or you might be able to run the unofficial DSTT firmware on it with some messing about.
     
  4. sKinym3

    Newcomer sKinym3 Member

    Joined:
    Mar 19, 2010
    Messages:
    16
    Country:
    United States
  5. wii_go
    OP

    Newcomer wii_go Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    31
    Location:
    Paris FRANCE
    Country:
    France
    thx to all of you "three", i try all of you said, ysmenu, unofficial dstt+r4 firmware, and yes thats the same picture, even the 1.18 R4 official
     
  6. Frederica Bernkastel

    Member Frederica Bernkastel WebPerf and PWA advocate; @antoligy on Twitter

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,145
    Location:
    Hinamizawa
    Country:
    United Kingdom
     
  7. wii_go
    OP

    Newcomer wii_go Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    31
    Location:
    Paris FRANCE
    Country:
    France
    well, i'm stuck with this F****** cloned R4, i can't find the real firmware (even with the url on it, there's the latest firmware for the R4i but the older are difficult to find) for that kind of R4 and all of the unofficial DSTT + YSmenu + R4 firmware gave me the same picture (i'm finally posting it on the first post if you see it...) so ... to the garbage or what else ????
     
  8. fgghjjkll

    Member fgghjjkll GBATemp MegaMan

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    2,038
    Country:
    Australia
    Try downloading the cracked version of TTDS (latest TTDS 1.08BETA1)

    And rename the firmware executable to _DS_MENU.DAT if you have to.
     

Share This Page