Trouble with Snes9x

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by probert, Jan 20, 2012.

Jan 20, 2012

Trouble with Snes9x by probert at 12:50 AM (381 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. probert
    OP

    Newcomer probert Newbie

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I recently decided to switch from my homebrew download of snes9x to a the modded version with cover art support. Previously snes9x worked fine, beat a few games on there
    but now I've installed the version with cover art and the wad so I could have it as a channel. When I attempt to load it from the channel or hbc It seems as if its going to work fine, but it doesn't display any of the roms I have on my sd card. I know they have to be in the roms folder on my last version and it was fine. I did the same method here and for some reason it doesn't find the roms?? Do I have to rename the roms?? here is a link to the problem on video I just recorded.

    Any and all help is gratefully appreciated, thank you.



    (Sorry about the video quality, it was recorded on my cellphone.)

    EDIT: I'm running wiiU4.3 and H.B.C. 1.0.8
     
  2. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    try the 202 version or if your using that try the other one.

    go into the options and make sure it's pointing to the correct folder if not change it.

    use modmii to update your wii it's prob outdated.
     

Share This Page