1. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,055
    Country:
    Germany
    i have this version....and i dont know how to update.

    IMG_20200715_140608.jpg
     
  2. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,055
    Country:
    Germany
    any help?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —
     
  3. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,055
    Country:
    Germany
    i updated fusee suite....but my problem now is my plusbutton dont work (vol minus works) in the menu....not all entries work if i press power it simply reloads and does nothing only battery calibration and backup/restore options work....and my bootlogo is gone (ok that is not a prob) everything works with my previous UF2 but not with the newest (made backup of my old UF2)
     
    Last edited by Sora Takihawa, Jul 16, 2020
  4. tallbl0nde

    tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    82
    Country:
    Australia
    I'm not sure, the only thing I can suggest is completely reinstalling fusee_suite (so flash 'part 1', and then the latest 'part 2'). Everything works fine for me but I don't have any straps apart from power and usb.
     
  5. Sora Takihawa

    Sora Takihawa GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    3,055
    Country:
    Germany
    i have power, usb,joycon and vol plus strap
     
  6. vantuzproper

    vantuzproper Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Russia
    Is part 1 necessary for this to work or I can just use part 2 if I don't want to install Vol+ strap?
     
  7. Dolphin678

    Dolphin678 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 3, 2020
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    Part one is VERY necessary. It made me think I had actually messed up my Switch when installing it with just part two. I ended up having the chip re-flashed with part one and two of Fusee Suite and it solved the problem.
     
  8. bbsan2k

    bbsan2k Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 6, 2019
    Messages:
    43
    Country:
    Germany
    Oh man... switching between autoRCM and Dual-Boot is really a PITA if you cannot see the light... Any suggestions on how to do it?

    I'm trying to press power and Vol+ the same time and release after 4 seconds, but it stays in autoRCM for whatever reason -.-
     
  9. vantuzproper

    vantuzproper Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 25, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Russia
    So, I need to drag-n-drop necessary files (part 1 and part 2) to uf2 drive simultaneously or I need to first flash part 1 and then part 2?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Fusee_Suite, [Trinket], Software]