Triiforce Image Help

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Windaga, Jun 16, 2010.

  1. Windaga
    OP

    Windaga GBAtemp Advanced Fan

    Member
    918
    60
    Sep 12, 2009
    United States
    New England
    Do any of you guys think you could help me out? I'm using Triiforce Mrc to load my backed up VC titles (as they all don't fit on my SD card), but for whatever reason, I can't get the boxart to show up. I have all of my images in

    usb/triiforce_mrc/

    And each file is named properly "NACE.png" for Ocarina of Time, WA4E.png for WarioWare: DIY and so forth. But, for whatever reason, none of the images are showing. I am using the USB only edition of triiforce, so nothing should be needed on my SD card. Can anyone help a gal out?
     
  2. luckwii

    luckwii GBAtemp Fan

    Member
    388
    10
    Apr 30, 2010
    United States
    The .png files need to be 192 X 112. Make sure that hasn't changed.
     
  3. Windaga
    OP

    Windaga GBAtemp Advanced Fan

    Member
    918
    60
    Sep 12, 2009
    United States
    New England
    They are - in fact, I downloaded an image pack. They are all the correct size.
     
  4. VashTS

    VashTS Beat it, son

    Member
    3,866
    690
    Mar 14, 2009
    United States
    Upstate NY
    try downloading them in triiforce...the latest mrc (10b?) has the option to do so. then see where they go, replace and voila. should work. im just too lazy to check my config to tell you where my images are.
     
  5. marc_max

    marc_max GBAtemp Advanced Fan

    Member
    952
    579
    Jun 19, 2008
    What cIOS revision are you using?
    You must use cIOS rev17, 18 or 19 won't work.
     
  6. VashTS

    VashTS Beat it, son

    Member
    3,866
    690
    Mar 14, 2009
    United States
    Upstate NY
    why does cios affect the images? that's weird, but coming from you marc, i believe it. i think she can load the app with no problems, i don't even think the problem is booting games, its just showing the images.
     
  7. Windaga
    OP

    Windaga GBAtemp Advanced Fan

    Member
    918
    60
    Sep 12, 2009
    United States
    New England
    Yeah - I can boot my backups just fine. Everything is working perfectly, except the images.

    I've just heard of a program called WAD2ISO. If it works, I can just load my wads off of Wiiflow, correct? Triiforce is awesome, but it feels really odd not having the images.