transformer decipticons .sav turned into .nds

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by jaywilson, Jul 31, 2008.

Jul 31, 2008
  1. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    sound weird i know!

    but one time i booted the game, and it said my sav was corupted
    so i put looked at the sd card on my computer and it says its .nds,
    the filesize is still 512kb

    btw im using acekard2

    help!, can i make it into a sav again
     
  2. Sweater Fish Del

    Member Sweater Fish Del GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Messages:
    220
    Country:
    United States
    Are AK2 saves like RPG saves and named .nds.sav instead of just .sav like they are on some other cards? If so, are you sure the .sav part isn't just hidden by Windows making it just look like the file is .nds rather than .nds.sav?

    If the extension was really .nds, the loader wouldn't tell you that the file is corrupted, it just wouldn't be able to find it at all so it would create a new one.


    ...word is bondage...
     
  3. Icey

    Member Icey GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    412
    Location:
    WADE BOGGS CARPET WORLD.
    Country:
    United States
    Have you tried just deleting it and rebooting? Could just be a fluke thing.
     
  4. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    Just rename it.
     
  5. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    what would changing the name do
    nothing

    when i go file properties on my computer its says its .nds
    renaming it wont make it a .sav
     
  6. Jackreyes

    Jackreyes Newbie

    rename it .sav or at least try.
     
  7. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Renaming it a .sav will make it a .sav if the internal data is a .sav.
     
  8. Holaitsme

    Member Holaitsme 10/10 would be loyal again

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    846
    Country:
    United States
    if your on vista click on new folder/organize /folder and search options /view/and uncheck hide file extensions than try renaming the .nds to .sav.
     
  9. jaywilson
    OP

    Member jaywilson GBAtemp Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    322
    Location:
    Western Australia
    Country:
    Australia
    you guys were right

    im a dick
     

Share This Page