Transferring wads

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mariobros1, Feb 25, 2010.

Feb 25, 2010

Transferring wads by mariobros1 at 8:35 PM (716 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Can I install wads on my hacked wii then move them to an sd card and use them on another wii?.
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    why not?
     
  3. mariobros1
    OP

    Member mariobros1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    345
    Country:
    United Kingdom
    Well,
    I thought they were signed by the wii when they were installed or something...
    Lol,
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    you need to install them on both wii's, you can't just use your channels on another wii
     
  5. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    xzxero, i think u misunderstood what the OP was asking

    he was asking if u can install a wad, then move/copy the channel to an sd card (using the wii system menu's data management transfer feature) and play it on another wii.

    U cannot do this, not unless the same wad was previously installed on the other wii (and not removed using a tool like any title deleter)

    edit: looks like i was beaten to the punch [​IMG]
     
  6. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    if that was possible, then that would mean nintendo gave us a really easy way to pirate games. buy a game, move it to sd card, take the sd to your friend's house, install the game. no truch bug or cIOS or anything needed.

    but unfortunately for us, nintendo isnt that dumb.

    from wiibrew...
     
  7. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    Install the wads to SD/USB on an emulated nand and use uLoader or Triiforce to play them on another console.

    The Wiis need to have either wanin cIOS > rev 14 or Hermes v5 depending on if you want to use Triiforce or uLoader. So other than hving a cIOS installed you won't need to install anytihng to the actual nands of either Wii.
     

Share This Page