Transferring savs on to AceKard RPG

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by bazzi_h, Nov 2, 2007.

Nov 2, 2007
  1. bazzi_h
    OP

    Member bazzi_h GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    125
    Location:
    Portmouth
    Country:
    United Kingdom
    Well I just got my AceKart RPG today but there's a problem. HOW DO YOU TRANSFER SAVES FROM ANOTHER CART. :'(

    I got to replace my M3 DS Simply but have no idea how to do it. I read that it would do it automatically but nothing happened.
    Someone please help!

    Thanx I Advanced
     
  2. bazzi_h
    OP

    Member bazzi_h GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    125
    Location:
    Portmouth
    Country:
    United Kingdom
    It looks likes no ones willing to help [​IMG]

    Could some one at least point me in the right direction
     
  3. bazzi_h
    OP

    Member bazzi_h GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    125
    Location:
    Portmouth
    Country:
    United Kingdom
    Please..................
    Won't someone show me how to do it. I've searched everywhere on the forum but nothing helps.
    PLEASE!
     
  4. zi70410

    Member zi70410 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    136
    Country:
    its simple all you do is copy and paste and make sure the save file ends in game.nds.sav instead of just game.sav
     
  5. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    I think they use the same save type. If it still doesn't work, delete your save (have it backed up of course), and let the AKRPG create a blank save for you (by loading the game). This should set the save type or something, and then after that you can copy your save back on.
     
  6. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    yes, it won't work properly if you just chuck the save on at first try.
    you must either;

    A. as 4saken said, let it create a blank save so it remembers the autosavetype detection.

    B. put the save on the cart and manually select the savetype.
     

Share This Page