Tmnt smash up

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Scorpin200, Sep 19, 2009.

Sep 19, 2009

Tmnt smash up by Scorpin200 at 11:56 PM (717 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Scorpin200
    OP

    Banned Scorpin200 Iceman

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    1,098
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    Game works brilliantly although it took so time to get working, and you must have cios rev 14 for this game to run on the backup channel.
     
  2. CloudSE

    CloudSE Newbie

  3. MaGnUmKiLLa

    Member MaGnUmKiLLa GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    157
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Is that all you had to do? I'm still on cios rev10 and if all I have to do is update to 14 then I'll probably do it. What kind of a setup do you have, anyway?
     
  4. Sick Wario

    Member Sick Wario Club Nintendo

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    1,206
    Location:
    NNID: godrugal
    Country:
    United Arab Emirates
    yup brickblocked it and runs through neogamma cIOS 14. 4.0u
     

Share This Page