Time off by 1 hour

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Costello, Jun 4, 2010.

Jun 4, 2010

Time off by 1 hour by Costello at 4:57 AM (1,776 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. Costello
    OP

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
  2. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    works fine for me.. o.O
     
  3. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    odd,i checked it,then i couldn't post(yes not really a bug),then I unchecked it,then time's are back in place

    yes i can post now
     
  4. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Warning: Spoilers inside!

    Warning: Spoilers inside!

    Hawaii has no DST and that would only make it 2hrs off. [​IMG]
     
  5. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Time to fix our times Costy and possible a bunch of the forum. [​IMG]

    @merc Not for me. (before Costy)
     
  6. DeadLocked

    Member DeadLocked Bi-Winning.

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    1,368
    Location:
    Britland
    Country:
    United Kingdom
    Aye it is, I'm in GMT+1 (I believe) and it's 4:54 here and 5:54 on the forum
     
  7. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Just posting to see the time of this post

    edit: it's correct
     
  8. logical thinker

    Member logical thinker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    Japan
    It was wrong yesterday and a few days before. It is correct now.
     
  9. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
    mine was like that too. except it was not an hour. I went to the page Costello posted and I just refreshed it and it's all fine now
     
  10. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Hey Costello, thanks for posting that page, I was having this problem too and now it's solved [​IMG]

    Also, I had plans for making a suggestion on making Fast Reply pop open automatically, because I didn't know you could actually already do that, so thanks again! [​IMG]
     
  11. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    The time often goes out of sync, but it usually gets sorted sooner or later. [​IMG]

    Shoutbox time is always messed up though...
     
  12. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    When I set my time it's correct, but 12 hours later it's an hour off, but if I set it to any other time zone it's still incorrect.

    I have to set my time to any other zone, then set it to my time zone.

    Like, right now it's 3:03, but it says this was posted at 2:03, and I just now posted it.
     
  13. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
  14. Inunah

    Banned Inunah The Female Mistaken for a Male.

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    2,679
    Location:
    USA
    Country:
    United States
  15. Porygon-X

    Member Porygon-X GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 18, 2009
    Messages:
    472
    Location:
    Canada. Shieeet
    Country:
    China
    This happened to me too.

    I had to mess around with the time zone and the DST to get it right.
     
  16. zuron7

    Member zuron7 RBYG

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,369
    Location:
    GPS not available in this area
    Country:
    India
    Wow, I had this problem too(just realized).
    Fixed it by un-checking the DST box.
     

Share This Page