TI-85 on NDS

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Fieryshadowz, Apr 18, 2007.

Apr 18, 2007

TI-85 on NDS by Fieryshadowz at 10:37 PM (855 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Fieryshadowz
    OP

    Member Fieryshadowz GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    398
    Country:
    United States
    I was wondering how to set it up as I heard? that someone has it on their M3Simply and i couldnt get mines to work.. how do you set it up?
     
  2. Aril

    Member Aril GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    195
    Country:
    France
    wow didn't know it was possible...

    Yeah if someone could help and explain, it'd save me some money [​IMG]
     
  3. skullstatue

    Banned skullstatue Banned

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    463
    Country:
    United States
    I have one but it's broken (smashed in my back pack). So I download a ROM and couldn't get it to work. So I gave up, yup.
     
  4. fischju_original

    Banned fischju_original I used to be a jerk before i got banned

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    1,014
    Country:
    United States
    It doesnt work on slot 1s
     
  5. cheesyPOOF5

    Member cheesyPOOF5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    Yey for mah slot2!
     

Share This Page