This may be a dumb question but, how do u run a GBA game on Akaio?

Discussion in 'Acekard' started by Scyris, Feb 13, 2012.

  1. Scyris
    OP

    Newcomer Scyris Advanced Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    79
    Country:
    Canada
    Heyas, I am wondering how do I play a gba game on Acekard with Akaio? do I just drop it into the rom folder and run it? or is there more to it?
     
  2. loco365

    Member loco365 GBAtemp Guru

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    5,459
    You need a GBA Flashcard that is compatible. AceKards cannot run GBA games natively. A good card to use would be an EZ Flash 3-in-1.
     
  3. kevan

    Member kevan Imagination rules the world

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Location:
    Place
    Country:
    Australia
    Edit: My original answer wasn't very nice. What Team Fail said is correct.
     
  4. Scyris
    OP

    Newcomer Scyris Advanced Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    79
    Country:
    Canada
    Oh well GBA emu on pc it is then heh.
     
  5. emugirl1994

    Newcomer emugirl1994 Advanced Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    80
    Location:
    Bay Area
    Country:
    United States
    The only flashcarts that have native support for GBA emulation are the SuperCard DSTwo, EX4i, and I think one other that I don't remember off the top of my head.
     
  6. gloweyjoey

    Member gloweyjoey who??

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    842
    Country:
    United States
    iPlayer
     
  7. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    and the ismartmm, which is an oem iplayer designed by supercard but sold by ismartds.

    -another world
     

Share This Page