Theme trouble

Discussion in 'R4 DS' started by scutato, Sep 1, 2007.

Sep 1, 2007

Theme trouble by scutato at 10:58 AM (829 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. scutato
    OP

    Newcomer scutato Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Greetings everyone!

    I've been Googling this for hours but can't seem to make it work. I'm trying to install a theme for my R4, and this is my file structure:

    Root
    - _system_
    -- themes
    --- theme01
    ---- bckgrd_1.bmp
    ---- bckgrd_2.bmp
    ---- icons.bmp
    ---- logo.bmp
    ---- theme.ini

    I'm pretty sure that's how it's supposed to look. I can access the files just fine, they're 256x192, and 24-bit BMPs. I'm running firmware 1.11. I have no idea what to do [​IMG]

    SAVE ME!
     
  2. flai

    Member flai Androgynous Apparently :)

    Joined:
    Sep 30, 2006
    Messages:
    850
    Country:
    United Kingdom
    Press select while in the main menu with the three icons.
     
  3. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Well if you got more themes press select to choose from them.

    If your R4 is set on standart the theme number will be chosen from the mounth number [​IMG]
     
  4. DSGRIM

    Member DSGRIM GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    210
    Country:
    United States
    download the theme, copy the files into the theme folder of the month you need it to be in. not really hard to do.
     
  5. scutato
    OP

    Newcomer scutato Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2007
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Yep, I did. Sorry for not updating this post; turns out mine is a special circumstance as I'm using Linux. Theme folder had to be capitalized (as did the THEME01, THEME02 folders, etc).
     
  6. springah

    Member springah GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    117
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Australia
    damn, i hope it wasnt that simple :/ haha i spent like 3 days working it out - stupid linux.. or whatever causes it..
     

Share This Page