The World Ends With You

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by WolAnD, Apr 21, 2008.

Apr 21, 2008

The World Ends With You by WolAnD at 2:56 AM (7,353 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. WolAnD
    OP

    Newcomer WolAnD Newbie

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Belarus
    It's famous bug in (E) version with that freezing after battle with frogs.
    Fix:
    1. Use DSLazy.
    2. Load the rom.
    3. Unpack it.
    4. Replace file \NDS_UNPACK\data\Apl_Kit\op1.fds with op2.fds for example.
    5. Pack rom.
    6. Enjoy.
    op2.fds is "titles" file. So you can use it without fear of spoiling anything. Or you can use any other .fds file. It must work with any of them. + op1.fds keep no sense or anything story-valueble, so don't worry.

    p.s. Sorry for my Eng [​IMG]
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    im gonna wait for the U ver to come out on the 22nd and see if it has the same bugs
     
  3. WolAnD
    OP

    Newcomer WolAnD Newbie

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Belarus
    hm... Do as you please.
    But you can watch this buggy fds any time with No$GBA if you pass blankscreen battle with frogs knowing what to do. There is no reason to wait...
     
  4. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    No$GBA doesnt work good at all on my comp (one of the reasons I got a DSL)
     
  5. jubeiyagyuX

    Newcomer jubeiyagyuX Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    @WolAnD

    PLS,hw the hell did you get this to work on no$gba?
     
  6. WolAnD
    OP

    Newcomer WolAnD Newbie

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Belarus
    On version 2.6a(newest) there are many glytches, missed textures, dialog screens. It isn't playable, but it is still possible to reach 1st video if you know what to do. And it's impossible to play further.
     
  7. jubeiyagyuX

    Newcomer jubeiyagyuX Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    crap!!!! is there any other way to play it with any other
    emulator or a lower version?
     
  8. Kaos

    Member Kaos Good show!

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    558
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    Interestingly there have been no reports of freezing on the CycloDS Evolution (I can confirm it works). I wonder why it freezes on some flashcarts but not others?
     
  9. Bob Evil

    Member Bob Evil The Department of Home-Made Insecurity

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    3,783
    Location:
    Out of the corner of your eye
    Country:
    United Kingdom
    It is more likely to be people's microSD cards, than there carts ...
     
  10. Cermage

    Member Cermage GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    1,702
    Country:
    Australia
    I second that notion. I have a A-data 4gb microsdhc Class 6 and im using an acekard 2 and haven't had any troubles with any games whatsoever but people have been reporting these games which i have no troubles playing.
     
  11. kemosabe

    Member kemosabe GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Messages:
    130
    Country:
    Germany
    im using a r4 with fw 1.17 and i played the game for about 18h yet , no freezes, everything fine
     
  12. llatnik

    Newcomer llatnik Advanced Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    66
    Country:
    Australia
    well I used the same micro SD on an M3 simply and an M3 Real, and the real froze the simply didnt.. though opening and closing the lid a few times during the cut scene made it not freeze when i passed Beat on the Real.... go figure
     
  13. warmijwilfaain

    Member warmijwilfaain War Mage MILF

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,297
    Location:
    Kent. lolol
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG]
    Love this game [​IMG]
     
  14. Seven

    Member Seven oh hell no

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    777
    Country:
    United States
    It's working fine on my Crucial 2GB MSD; I know it has a bit of a faster write/read speed than some others... But I've also been using my CycloDS to play this and no problems have risen so far.
     
  15. WolAnD
    OP

    Newcomer WolAnD Newbie

    Joined:
    Apr 21, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Belarus
    Well, game finished. No other troubles, all's OK.

    It's The Best on DS [​IMG]
     
  16. anvilhead

    Newcomer anvilhead Newbie

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    This trick worked like a charm, thanks!
     

Share This Page