The world ends with you freeze

Discussion in 'M3 Adapter' started by kiroshi, Jul 27, 2008.

Jul 27, 2008

The world ends with you freeze by kiroshi at 10:25 AM (3,762 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. kiroshi
    OP

    Newcomer kiroshi Newbie

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    This has been anoying me for ages [​IMG] (by ages i mean since yesterday) i had an old version of the world ends with you on my cart that used to work i went to try it yesterday and it had two white screen so i went back to redownload it that time it got past the first cut scene and it froze then i thought it might of just been that part of the game that froze and downloaded a sav file from here that started on the second day and as soon as neku comes on screen it freezes again i've double checked my firmwear and thats up to date i even installed the newest anyway to make sure my friend has tryed the game too but gets two white screens aswell i have a m3 simply and my friend has an r4 i have no idea what's wrong with it any help?
     
  2. hankchill

    Member hankchill I Pwn n00bs.

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    2,344
    Location:
    Outer Space
    Country:
    Canada
    First off, ever heard of Punctuation? That is one of the biggest run on sentences I've ever seen!

    If something doesn't work properly on a cart, it should ring a few bells that maybe it isn't compatible. There are some hacked firmwares in the Downloads section here, seek them out and try them, see if they work for you.
     
  3. kiroshi
    OP

    Newcomer kiroshi Newbie

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    yah sorry about that [​IMG] i've always had a problem with it so decided to just not use it years ago its just force of habbit now [​IMG] anyway i shall go any try that now thanks.

    Edit: Just tryed the hacked M3 R4 firmwear and that didn't work that's the only one thats says hacked by it so im guessing thats the only one.
     
  4. Mega_Nift

    Newcomer Mega_Nift Advanced Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    57
    Location:
    niftundra
    Country:
    United States
    lolol theres another thread for this, but anyways, all you have to do is during that scene as soon as it starts keep opening and closing your ds, not aggressively dont break ur ds, but u have to do it fast
     
  5. sunnytimes

    Member sunnytimes GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    108
    Country:
    Canada
    ya it sounds dumb but opening and closing your DS during that cut scene gets you past it ..

    now if only castlevania was that easy.
     
  6. jjashikki

    Newcomer jjashikki Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I have the same problem and i've gotten past some cut scenes like that but now whenever i go into my second battle after turning it on the game freezes. any solutions?
     

Share This Page