The new Homebrew Channel released!

raulpica

With your drill, thrust to the sky!
Former Staff
Joined
Oct 23, 2007
Messages
11,056
Trophies
0
Location
PowerLevel: 9001
XP
5,713
Country
Italy
If you don't understand Spanish, then go here: http://hbc.hackmii.com/
wink.gif
 

jan777

motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
Member
Joined
Jan 4, 2008
Messages
2,827
Trophies
0
Age
26
XP
385
Country
yeah!!!!!!!

whats the networking for?

Posts merged

they have their own website linked from hackmii
 

DaRk_ViVi

Sending you back... to the future!
Member
Joined
Apr 13, 2004
Messages
1,096
Trophies
1
Age
34
Location
Asti, Italy
Website
www.darkvivi.it
XP
1,596
Country
Italy
Installed it sucessfully (it's even translated in Italian :0) but i can't get it to load apps from the SD.
When i start it i get the SD image in the middle than it disappear and nothing happens, i can open the menu and go to informations or back to the wii menu but i can't load anything. :\

P.S. I have the apps in SD:\hbc_apps\apps\
 

jan777

motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
Member
Joined
Jan 4, 2008
Messages
2,827
Trophies
0
Age
26
XP
385
Country
DaRk_ViVi said:
Installed it sucessfully (it's even translated in Italian :0) but i can't get it to load apps from the SD.
When i start it i get the SD image in the middle than it disappear and nothing happens, i can open the menu and go to informations or back to the wii menu but i can't load anything. :\

P.S. I have the apps in SD:\hbc_apps\apps\


its X:\apps

no more hbc apps
 

Cjuub

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 25, 2006
Messages
198
Trophies
0
Age
30
XP
1,563
Country
DaRk_ViVi said:
Installed it sucessfully (it's even translated in Italian :0) but i can't get it to load apps from the SD.
When i start it i get the SD image in the middle than it disappear and nothing happens, i can open the menu and go to informations or back to the wii menu but i can't load anything. :\

P.S. I have the apps in SD:\hbc_apps\apps\

Should be called \apps\ only, not \hbc_apps\.
 

Prime

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
3,663
Trophies
0
Age
31
Location
Under your bed
Website
Visit site
XP
501
Country
janjo777 said:
yeah!!!!!!!

whats the networking for?

Posts merged

they have their own website linked from hackmii

http://hbc.hackmii.com/faq/

QUOTE(optional) a computer on the same network as your Wii, to stream homebrew apps over TCP. (Sourcecode for a simple command-line client is available, as are precompiled
binaries for Windows, Linux and Mac OS X.)

There was a homebrew app which lets you steam a .elf from your computer to your wii. I guess the homebrew channel has the app integrated...i think.

I never could get the app to work.
 

jan777

motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
Member
Joined
Jan 4, 2008
Messages
2,827
Trophies
0
Age
26
XP
385
Country
Prime said:
janjo777 said:
yeah!!!!!!!

whats the networking for?

Posts merged

they have their own website linked from hackmii

http://hbc.hackmii.com/faq/

QUOTE(optional) a computer on the same network as your Wii, to stream homebrew apps over TCP. (Sourcecode for a simple command-line client is available, as are precompiled
binaries for Windows, Linux and Mac OS X.)

There was a homebrew app which lets you steam a .elf from your computer to your wii. I guess the homebrew channel has the app integrated...i think.

I never could get the app to work.


so its not necessary then? ok thanks
 

jan777

motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz
Member
Joined
Jan 4, 2008
Messages
2,827
Trophies
0
Age
26
XP
385
Country
funny cause this morning i saw a gecko brand something

then i thought "the gecko region free v1.5's gonna be released today!"

i didnt know it would come with the homebrew channel!!!
 

Louse76

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
640
Trophies
0
Age
39
Location
Deltona, FL USA
Website
myspace.com
XP
223
Country
United States
Wow, this is great! I haven't been keeping up!

Does anyone know how many blocks this takes?

Also, on the YouTube video, it doesn't show a way to install .wad files. That functionality is in here, right?
 

mwaddoups

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 3, 2007
Messages
84
Trophies
0
XP
34
Country
With the ISO version, is there a way to add apps to the iso - I just don't have access to a SD card at the moment.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Only people with crazed sexual obsessions browse imgur and posts links from there