THE LEGEND OF ZELDA Twilight Princess HD no sound /black screen

Discussion in 'Wii U - Games & Content' started by EvilGoku, Jul 13, 2017.

  1. EvilGoku
    OP

    EvilGoku Member

    Newcomer
    19
    2
    Aug 1, 2013
    Hello Guys I just download THE LEGEND OF ZELDA Twilight Princess HD [000500001019E500] from WiiU_USB_Helper when i installed the game with Wup installer gx2 when i lunch the game i got no sound after click normal mode and click start the then black screen ( wait wait but just black screen) i am on 5.5.1 U frimware i installed THE LEGEND OF ZELDA Twilight Princess HD [0005000E1019E500] (v81) but no luck
    please help me ( well i do not know why The Legend of Zelda Breath of the Wild [0005000E101C9400] is running perfect and Twilight Princess HD suck )
     
  2. leafeon34

    leafeon34 GBAtemp Fan

    Member
    490
    274
    Sep 30, 2014
    Because when you merge light and shadow you create darkness.
     
  3. Kevinpuerta

    Kevinpuerta GBAtemp Regular

    Member
    249
    80
    Mar 6, 2016
    United States
    Is it the correct region?
     
  4. KiiWii

    KiiWii GBAtemp Psycho!

    Member
    3,779
    1,322
    Nov 17, 2008
    United Kingdom
    Delete it, redownload, reinstall, try again.

    I have had bad/corrupt downloads before and the solution is to ensure the download is complete (number of files, total size etc)

    No ideas why but it has happened to me before.
     
  5. EvilGoku
    OP

    EvilGoku Member

    Newcomer
    19
    2
    Aug 1, 2013
    thanks for reply ok i download again and installed it thanks again and sorry for bad english

    NO LUCK I RETRY BUT FAIL
    [​IMG]
     
    Last edited by EvilGoku, Jul 15, 2017