1. Oracleofire

    OP Oracleofire Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    74
    Country:
    United States
    Does anyone have any info on this error? I've been haunted by this since day 1 of homebrew. The only info I could find on it is related to SX and I don't have that.

    I get hit by 2144-0001 pretty infrequently.. maybe once a week. But it has been happening for months. It usually occurs right when I start a game. Sometimes it happens when I open the controllers menu. Some games start by opening a controller "prompt" after resuming from sleep mode or un/docking and it can crash there too. It doesn't happen every time. it's super random and actually pretty uncommon. still, it's a thing and i want to understand what's going on.

    Anyone know what's the dealio? Just a bug with Atmosphere?
     
  2. coolfi

    coolfi Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 24, 2018
    Messages:
    24
    Country:
    United Kingdom
    Same here, What CFW are you using? Am on RieNX.
     
  3. Oracleofire

    OP Oracleofire Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    74
    Country:
    United States
    So I'm not the only one!! I'm running the latest build of Atmosphere. There was a fix some builds ago that sounded like it fixed something like this (booting up too many games without restarting), but it seems like it's a separate issue because I'm still getting hit with the error every now and then.
     
  4. thorasgar

    thorasgar Checkout my evil Soon-in-ator™
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    3,780
    Country:
    United States
    The only times I have encountered this error is twice with SSBU 25E on REINX on ExFat sd when starting the game.
     
  5. Bocchuoi

    Bocchuoi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2018
    Messages:
    94
    Country:
    Singapore
    I used to get this error and the latest atmosphere fixed it for me.
     
  6. Raikkonen94

    Raikkonen94 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    I am still having this issue too, both on SX OS as well as on ReiNX (it occurred more often on SX OS, though). I thought that an Atmosphere update of a couple of weeks ago was able to solve this problem? Not an Atmosphere user yet so I don't know for sure.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Curse,