The Conduit Size

Discussion in 'Wii - Hacking' started by yahmegaman, Jun 27, 2009.

Jun 27, 2009

The Conduit Size by yahmegaman at 1:16 AM (692 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. yahmegaman
    OP

    Newcomer yahmegaman Advanced Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    hi everyone! i was just wondering whats the acual size of The Conduit? i have 2600M is that correct? thanks.
     
  2. Normalboyninja

    Newcomer Normalboyninja Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    98
    Location:
    Brikama
    Country:
    Gambia, The
    Yeah, that's the right size.
     
  3. yahmegaman
    OP

    Newcomer yahmegaman Advanced Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    thanks! cya guys online [​IMG]
     

Share This Page