the Conduit problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by wiiluver135, Jun 23, 2010.

Jun 23, 2010

the Conduit problem by wiiluver135 at 4:21 PM (1,449 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. wiiluver135
    OP

    Member wiiluver135 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    UPDATE!!!!!
    FOUND THE SOLUTION!
    Using cios 20x install base 37 to ios 250 and load it up in cfg loader with ios250 and voila wiispeak support and no freezing streets!
    waninkoko is a genius

    Here's what I'm runninng:

    Hermes IOS 202/222/2223/224 v5
    * IOS222 with base IOS38
    * IOS223 with base IOS37
    * IOS224 with base IOS57
    * IOS202 with base IOS60
    CFGUSBLoader v57beta7
    Load TC with IOS224 (tried the others as well but this is best)
    Logs in fine to choppyness of freezing at the menu, wiispeak works
    host a game selects streets
    after about 5 seconds or so, my game would freeze...what the heck is going on?
    It doesn't freeze in 249 ver 19 but streets does lag in 249 in that 5 second ratio
    IS THERE ANYWAY TO FIX THIIS?
    Oh and I also have cIOSCORP but I forgot which one...it's not DarkCorp, I haven't had any use for DarkCorp since I use my HDD for almost EVERYTHING.
     
  2. Joktan

    Member Joktan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    665
    Location:
    In a big mansion...in Rancoon
    Country:
    United States
    ok i have not hacked my wii ,but i have over 76 hours on the conduit.so i know a little aboutt he game.do you have any cheats on?its possible that the round you are in has a glitcher,and they can freeze your game without knowing it.is there a high pitched sound when it freezes?and i play the conduit alot.whats your name on there?and when this gets fixed message me so i can give you my fc so we can play.
     
  3. wiiluver135
    OP

    Member wiiluver135 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    dude, it was a private match with one of my friends who JUST got the game...this is a software issue and the software is the IOS and the conduit itself...more so the IOS.
    I need to know if there is a fix for the freezing streets right now...maybe I should uninstall cIOSCorp...
     
  4. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    cioscorp has nothing to do with usb loading.
     
  5. eleison

    Newcomer eleison Advanced Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    60
    Country:
    Germany
    Well, i've a similar problem.
    After seeing some footage of C2 i put Conduit back on the HDD toplay some rounds.
    But the problem is, i can't almost join any game.
    The Menu and all that runs fine and i also find games, but then i get freez in the loading screen, it starts loading infinit, i spawn somewhere in eden.

    I played allready until rank 21, so I know there are sometimes such problems. but anyhow, now in 2 of 3 cases it happens. i tried around with loaders and cioses but can't find one that works for me.

    My connection shouldn't be the problem, because i've got a 16k DSL... should be enough for the 56kbit WiFi servers.

    Anyone out there who has a working setup with pal wii/pal game?

    Oh, and i trying to connect via "worldwide" because loacal aren't any game to find. Maybee this is the problem? In my time back, i played COnduit way more, i played only local and, like said, there werent this problems for me.
     
  6. Joktan

    Member Joktan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    665
    Location:
    In a big mansion...in Rancoon
    Country:
    United States
    you never said that in your first post so dont get mad if i didnt know it was a privit match.i was just assuming that it was a public match and alot of people glitch and it freezes your game.
     
  7. wiiluver135
    OP

    Member wiiluver135 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    not trying to be mean sorry
    wel until someone fixes this *cough*hermes*cough*waninkoko*cough**heavy wheeze* I'll have to deal with not playing on streets/avoiding streets at all costs.
     
  8. Joktan

    Member Joktan GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    665
    Location:
    In a big mansion...in Rancoon
    Country:
    United States
    well thats goin to be pretty tough if you go to a public match.streets is like the most played.
     
  9. wiiluver135
    OP

    Member wiiluver135 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    FOUND THE SOLUTION!
    Using cios 20x install base 37 to ios 250 and load it up in cfg loader with ios250 and voila wiispeak support and no freezing streets!
    waninkoko is a genius
     
  10. OncleJulien

    Member OncleJulien tool of peers

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,170
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    where'd you get a wiispeak-compatible viola?

    link, please.
     
  11. wiiluver135
    OP

    Member wiiluver135 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    huh...oh wait I meant voila not the instrument the viola (learn to spell wiiluver [​IMG] )
     

Share This Page