The [?] Channel

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Zankyo, Aug 12, 2007.

  1. Zankyo
    OP

    Zankyo Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Aug 12, 2007
    Cote d'Ivoire
    first of all, i'm not very good at english, so if someone don't understand me, plz sorry


    yesterday at night (like 1am) i was really bored so i started to play with mi wii and i entered on the wii settings and so in the channel config and i discovered some weird channel with a [?]


    here's a photo

    [​IMG]


    the channel uses 10 blocks and in the description says [???]

    WTF is this???

    i have a NTSCU Wii with the 3.0U update, i confirmed that i'm not the only person that have this thing in the channel config

    spyware maybe¿¿¿


    plz, for the people that have his or not, plz post your wii
    specifications

    region
    firmware
    if you have modchip or not
    if you have the metroid channel


    ps: i will upload some other photos later
     
  2. HipN

    HipN GBAtemp Advanced Fan

    Member
    548
    0
    May 3, 2007
    Canada
    You should email Nintendo and see what the problem is.
     
  3. Zankyo
    OP

    Zankyo Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Aug 12, 2007
    Cote d'Ivoire
    anyone???
     
  4. Da Foxx

    Da Foxx GBAtemp Regular

    Member
    261
    0
    Dec 22, 2006
    Canada
    I heard it was currupted data after the update or something. Not to sure what it is myself.
     
  5. Linkiboy

    Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Member
    4,888
    36
    May 14, 2006
    United States
    Just trash it. Its some corrupted data.